Monday, February 29, 2016

Review Set Miszct Beauty Mist (Strong Acid Water & Beauty Water )

Assalammualaikum, hari ini hajar nak share satu produk ini. Korang pernah dengar tak Enagic Kangen Machine ??? Ia adalah water ionizer bukan water filter biasa ye dan yang bagusnya ia menghasilkan 7 jenis air antaranya adalah Strong Acid Water p.H 2.5,  Beauty Water p.H 6.0, Kangen Water p.H 8, 9.0, 9.5, Strong Acid Water p.H 11.5 dan juga Clean Water p.H 7.


Mesin Kangen Water

Hajar bukanlah nak cerita tentang mesin kangen ini, tapi nak cerita air yang dihasilkan iaitu Strong Acid Water p.H 2.5 dan Beauty Water p.H 5.5. Ini kerana ia bagus untuk kecantikan dan juga penjagaan kulit. 

Yang bagusnya lagi kan dah lah tak ada campuran chemical ke merkuri semua, jadi tak payah risau langsung..SPRAY SPRAY TERUS GLOWING ;)
Ramai yang tanya hajar boleh ke budak kecil dan baby pakai? Jawapannya tak boleh, kalau tak pakai. WAJIB pakai bagi bayi atau budak yang ada penyakit kulit atau ekzema. Ia merawat secara semulajadi, hanya SPRAY ditempat bermasalah dan semua masalah itu hilang hihihi

Antara INSTA famous dan Artis yang dah cuba Set Miszct Beauty Mist ini 







Tak kan korang nak tengok sahaja kan, moh le try harga dah la berpatutan wei RM30 sahaja :)
Dah lah dapat FREE TRAVEL BAG , lepas itu dapat lagi FREE EYELINER (bernilai RM10)
Ha tak untung ke itu?? Lagi satu produk ini lelaki pun boleh guna !!! Tak percaya ??? cuba tengok testimoni kat bawah ini 

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang produk ini boleh follow instagram @miszctsignature 
atau
facebook  : https://www.facebook.com/Miszct-Signature-201200969901998/




Gambar sendiri selfie dengan SET MISZCT BEAUTY MIST :)

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang produk ini boleh follow instagram @miszctsignature 
atau
facebook  : https://www.facebook.com/Miszct-Signature-201200969901998/





No comments:

Post a Comment