Monday, December 21, 2015

CARA PENGGUNAAN STRONG ACIDIC WATER ph 2.5 & BEAUTY WATER p.h 5.5

Assalammualaikum dan hye semua, hajar nak tunjuk sikit cara penggunaan Strong Acidic Water p.h 2.5 (AW)  dan Beauty Water p.H 5.5 (BW). Hajar memang suggest korang ambil satu set AW & BW sebab lagi cepat kesannya. Mula-mula spray AW, lepas dah kering atau lembap terus spray BW. Kepada yang pakai skincare atau krim-krim semua itu, pastikan spray dahulu baru pakai. Barulah kulit glowing sentiasa. Ada jugak yang tanya ada limit ke nak spray ini, jawapan hajar no limit. Korang boleh spray anytime & anywhere. Memang sangat easy use tau.


NAK CANTIK MUDAH AJE...SPRAY-SPRAY SELALU...BARU WAJAH BERSERI SENTIASA ;)







Monday, December 14, 2015

Strong Acidic Water p.H 2.5 & Beauty Water p.H 5.5



Fungsi Strong Acid Water:

  ⭕ Untuk penyembuhan luka dan penyakit kulit
⭕ Dapat menyembuhkan penyakit Eczema.
⭕ Dapat mempercepat penyembuhan gatal-gatal pada kulit.
⭕ Untuk perawatan wajah. dapat menyembuhkan jerawat, caranya dispray pada wajah sehabis mandi/membersihkan wajah pagi, petang dan malam hari sebelum tidur.
⭕ Mencegah jerawat, digunakan sebelum Beauty Water Spray.



Fungsi Beauty Water Spray: 

• Pelembap utk kulit kering
• Meratakan kulit • Menegangkan kulit • Merawat masalah kulit kusam
• Membersih serta mengecilkan liang2 pori • Digunakan sebagai toner make up
• Mengatasi masalah jerawat, resdung dan jeragat ( gunakan acid water dahulu)
• Menghilangkan rasa mengantuk
• Menguatkan akar rambut

Cara pemakaian :- 1.Setelah selesai mencuci muka dan memakai toner, spray Beauty Water pada wajah..biar 2-3 minit sblm pkai day / night cream

2. Blh digunakan sbg penyegar wajah, hanya spray pada jarak jauh sedikit.terutamanya ketika cuaca panas.. 3. Selepas bermekap...spray pada wajah.utk mekap yg bseri dan tahan lama... 

Satu botol RM15 100ml

Satu set(2 botol) - RM30

Layari : instagram @miszctsignature










Update Blog Please

Assalammualaikum, hari ini hajar merajinkan diri untuk update blog sebab dah lama sangat tak update dan plus hajar nak update tentang my own product which is STRONG ACIDIC WATER p.H 2.5 & BEAUTY WATER p.H 5.5


Tengok dekat gambar, hajar feeling2 dekat Klebang..hehe...jadi Model untuk produk sendiri pun jadilah, tak mampu nak upah model u alls..hehe...doa-doalah semuanya berjalan dengan lancar. Next update, nak cerita tentang kebaikan produk ku ini..hehe...TUNGGU :)